Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Utrecht – Klanten van woonwinkel met elkaar op de vuist

Twee klanten van een woonwinkel in de wijk Kanaleneiland in Utrecht krijgen ruzie met elkaar. Dat gebeurt op zondag 17 december in een woonwarenhuis aan de Van Rensselaerlaan.


Een 65-jarige klant staat die zondag rond 18:00 uur in de rij voor de kassa, maar ontdekt dan dat je daar alleen met een app kunt betalen. Hij loopt daarom naar een rij verderop. Een andere klant baalt hiervan. Hij is van mening dat de man aan het voordringen is en er ontstaat een woordenwisseling.


Rake klappen
Het blijft niet bij woorden, want vanuit het niets krijgt de 65-jarige klant klappen. Het slachtoffer wordt meerdere keren hard tegen zijn hoofd en gezicht geslagen. Andere klanten komen tussenbeide, maar de dader grijpt opnieuw z’n kans en duwt het slachtoffer op een tafel. Ook dan komen andere klanten tussenbeide en uiteindelijk loopt de agressieve klant weg. Buiten de poortjes ontstaat opnieuw ruzie tussen de mannen, totdat een medewerker er tussen komt en de mannen uit elkaar haalt.
Na de ruzie blijkt het slachtoffer vooral last te hebben van zijn oog. Tegen de politie verklaart hij dat hij druk voelde, alsof zijn oog werd ingedrukt. We willen natuurlijk graag weten wie de agressieve man is die het niet bij woorden hield.

Signalement
licht getinte huid
40 à 50 jaar
lichte baard
ongeveer 2 meter lang
stevig postuur

barbecuebarrel cool