Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Politieauto crasht tijdens achtervolging, agenten naar ziekenhuis

Twee agenten zijn zondagnacht gewond geraakt bij een crash met hun politieauto op de Borkelsedijk in Bergeijk. Zij zijn naar een ziekenhuis gebracht. Volgens een 112-correspondent ging het mis tijdens een korte achtervolging in Bergeijkse buitengebied. De politieauto raakte daarbij een boom langs de weg.

De politie was enkele honderden meters verderop bezig met een onderzoek nadat er knallen werden gehoord in de buurt bij visvijvers aan de Fressevenweg toen agenten zagen dat op de Borkelsedijk een auto met verlichting stil bleef staan. Dit wekte dat de nieuwsgierigheid van de agenten. Met een politieauto reden ze die kant op. De verdachte auto reed vervolgens weg richting Bergeijk.

Diepe kuilen
Daarop ontstond de korte achtervolging door enkele diepe kuilen in het zandpad. Bij een tweede grote kuil verloor de rijdende agent de macht over het stuur en klapte de politieauto tegen een boom aan de rechterkant van de weg.

De brandweer en agenten bij de visvijvers haastten zich daarop naar de Borkelsedijk om eerste hulp te verlenen. Twee ambulances kwamen daar naartoe om de slachtoffers te verzorgen en te vervoeren. Het autowrak is meegenomen.

pet flessen

BarrelKing reclame