Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Rotterdam – Overvaller springt op balie bij MCD supermarkt

Twee overvallers van een supermarkt in Vreewijk gaan zeer intimiderend en razendsnel te werk. Ze bedreigen het personeel met onder meer een vuurwapen. En één van hen springt direct na binnenkomst op de kassa-counter om zijn eis om geld kracht bij te zetten. Hevig geschrokken geeft kassière de overvaller de inhoud van de kassa.
Het duo slaat op de regenachtige zondagochtend van 6 februari binnen een minuut toe bij de MCD supermarkt aan de Groenezoom in Rotterdam-Zuid. Het is dan ongeveer 11.30 uur. Op de beelden is niet alleen de sprongkracht van één van de overvallers te zien, maar ook dat de overvaller met het vuurwapen heel agressief te werk gaat.

Hij drukt het vuurwapen bijna tegen het hoofd van de medewerkster van de servicebalie en hij dreigt haar ook te slaan. Een klant die net wil afrekenen pakt als een speer zijn telefoon van de balie en maakt zich uit te voeten. Als de twee kassa’s zijn leeggeroofd vluchten ze.
De overvallers hebben hun gezicht goed bedekt. Maar wel is te zien dat de ene man donkere Nikeschoenen draagt. De andere heeft grijze handschoenen en een Adidas trainingsbroek aan, met op de rechter broekspijp het logo van Feyenoord. Wie zijn het?


barbecuebarrel cool