Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Amsterdam – Man mishandeld door agressieve fietser

Een 28-jarige Amsterdammer is op donderdag 29 februari omstreeks 11:00 uur slachtoffer geworden van een zware mishandeling. Hierbij heeft hij diverse botbreuken opgelopen en is zijn auto beschadigd.

De 28-jarige man rijdt die dag in zijn auto op de Spaklerweg en slaat af om de Welnastraat in te rijden. Om de Welnastraat in te rijden moet hij het fietspad oversteken. Hij ziet dat een fietser over het fietspad hem tegemoet komt fietsen en remt om hem voor te laten gaan. De fietser roept iets naar hem, zwaait met zijn armen en stapt van zijn fiets af. De automobilist kan niet verstaan wat hij zegt en doet zijn raam open om te vragen wat de fietser zei. De fietser komt op hem af en slaat tegen de auto. De automobilist stapt uit zijn auto en wil voorkomen dat zijn auto verder beschadigd raakt; hij gaat tussen de fietser en zijn auto staan. Dan richt de fietser zich op de automobilist en slaat en schopt hij het slachtoffer meerdere keren.

Dan komen omstanders het slachtoffer te hulp en bellen de hulpdiensten. De verdachte pakt zijn fiets en vervolgt zijn weg. Het slachtoffer is zwaargewond met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht en geopereerd aan het opgelopen letsel.

pet flessen

barbecuebarrel cool