Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Son en Breugel – Vrouw plundert rekening

De vrouw op de foto staat te pinnen met een bankpas die zij zojuist heeft buitgemaakt bij een dame op leeftijd door middel van bankhelpdeskfraude. Wij zijn op zoek naar de identiteit en verblijfplaats van deze oplichtster. Help mee haar te vinden.

Op maandag 29 januari 2024 werd een bejaarde inwoonster van Son en Breugel telefonisch benaderd door iemand die zich voordeed als een bankmedewerker. De vrouw werd zo bang gemaakt dat er iets mis zou zijn met haar bankrekening, dat ze er uiteindelijk mee instemde om haar bankpassen met pincodes en een flinke hoeveelheid cash geld in een envelop te doen. Deze envelop werd vervolgens opgehaald door iemand die een code had waarmee ze zich identificeerde bij het slachtoffer.

Nadat het slachtoffer de bankpassen had overhandigd, kreeg ze toch een slecht gevoel hierover. Toen ze met haar dochter navraag deed bij de bank bleek er al een groot geldbedrag te zijn gepind bij een supermarkt in haar woonplaats. De vrouw die de bankpassen en het geld heeft opgehaald bij het slachtoffer is te zien op deze foto’s. Zij pleegt hier ook de pinfraude.

pet flessen

barbecuebarrel cool