Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Oirschot – Vrouw fotografeert haar belager

De politie zoekt deze man, die op 11 oktober op klaarlichte dag met geweld heeft geprobeerd een 38-jarige vrouw van haar tas te beroven op De Rijt in Oirschot.

De vrouw had net haar auto naar de garage gebracht en was te voet op weg naar huis. Toen ze op de Kempenweg liep, in de richting van de fietsbrug, merkte ze dat ze achtervolgd werd. Bij het Wilhelminakanaal ter hoogte van De Rijt heeft haar achtervolger haar een harde trap gegeven en probeerde vervolgens haar tas van haar schouder te rukken. Het bleef bij een poging want het hengsel van de tas brak af. Daarna ging haar belager ervandoor.

Ondanks de pijn en de schrik heeft de vrouw haar wegvluchtende belager gefotografeerd. We zien hem dan op de rug en hij draagt een volle rugzak (foto links). Bij het onderzoeksteam bestond het vermoeden dat hij wellicht net boodschappen had gedaan bij een nabijgelegen supermarkt. Op de beelden van de Lidl zien we inderdaad een man die aan het signalment voldoet van de gewelddadige dief.

We hopen dat er iemand is die deze man herkent of weet waar we hem kunnen vinden. We willen niet dat hij nog eens probeert een ernstig feit als dit te plegen, wat veel impact heeft gehad op het slachtoffer. En ook nog eens op klaarlichte dag!

pet flessen