Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Nijverdal – Groep berooft man in trein van horloge

In de trein van Zwolle naar Nijverdal beroofden drie jongemannen een 20-jarige reiziger van zijn horloge. We zoeken nog één verdachte.


Het slachtoffer en zijn vriendin zaten in de trein toen een groepje jongemannen bij hen in de buurt kwamen zitten. Er ontstond een gesprekje. Eén van de jongemannen vroeg hoe laat het was en wees op het horloge van de 20-jarige. Eén van de anderen greep zijn pols beet en begon het horloge uitgebreid te bestuderen. Het slachtoffer voelde zich hierdoor overrompeld.

De man die de tijd had gevraagd, greep plotseling ook zijn pols beet. Het volgende moment doken ze met z’n drieën op de man, die hierdoor in het gangpad op de grond viel. Zijn vriendin schreeuwde om hulp, maar het ging erg snel en de daders slaagden erin om het horloge af te pakken. Toen de trein in Nijverdal stopte, renden de verdachten naar buiten. De 20-jarige hield – naast flinke schrik – ook verwondingen over aan de beroving, zoals schrammen en blauwe plekken. De politie was snel ter plaatse en hield meerdere personen aan. We zoeken nog één verdachte. Weet jij wie deze jongen is?

barbecuebarrel cool