Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Leerdam – Collega’s in elkaar geslagen na etentje

Vijf mannen komen op de Fonteinstraat in conflict met een groepje jonge mannen. Dit loopt volledig uit de hand, waarop één van de mannen bewusteloos wordt geslagen. Drie anderen krijgen ook rake klappen.


De groep van vijf mannen – collega’s van elkaar – zijn na een gezellig etentje in Leerdam onderweg naar hun auto’s. Dan ontstaat er een woordenwisseling met een groepje van drie jonge mannen. Dit loopt al heel gauw uit de hand. Eén van de collega’s krijgt zo’n harde klap tegen zijn hoofd, dat hij direct bewusteloos op de grond valt. Het groepje agressieve jonge mannen rent er dan vandoor.

Eén van de collega’s ontfermt zich samen met omstanders over de bewusteloze man. De andere drie collega’s besluiten achter de daders aan te rennen, maar dat komt ze duur te staan. Het groepje van drie jonge mannen wordt aangevuld met vier andere mannen, die niet langskomen om thee te drinken. De drie collega’s worden zwaar mishandeld door de groep, waarbij er ook gebruik wordt gemaakt van de steel van een bijl. Deze is later ook nog teruggevonden.
De drie verdachten staan op beeld. Wie zijn het?

barbecuebarrel cool