Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Arnhem – Man geeft conducteur karatetrap

We zoeken de dader van een mishandeling op het station in Arnhem. Een onbekende man mishandelde een conducteur op het station nadat hij werd aangesproken op zijn harde muziek.

Op zaterdag 4 juni rond 09:30 uur had de conducteur de man meerdere keren aangesproken om zijn muziek zachter te zetten. Tot een gesprek kwam het niet, de man schold de conducteur uit en sloeg hem tegen zijn kaak. Vervolgens nam de verdachte een aanloop en gaf het slachtoffer een karatetrap, waardoor het slachtoffer hard op de grond viel.

Na de mishandeling is de dader de stationshal in gerend. Medewerkers van Veiligheid en Service zijn nog achter de man aangegaan, maar zijn hem uit het oog verloren. Hij is het centrum van Arnhem in gerend. Mogelijk komt hij uit de omgeving. De conducteur is werd zo hard getrapt, dat na een paar dagen de voetafdruk nog steeds goed zichtbaar was. Zijn ribben bleken te zijn gekneusd. Help ons om de dader van deze zware mishandeling te vinden. Hij is opvallend gekleed met een wit-zwarte broek.

pet flessen