Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Rotterdam – Passagier slaat conducteur

Een RET-conducteur, net weer aan de slag na eerder belaagd te zijn door een passagier, wordt door een reiziger in zijn gezicht geslagen. De dader stapt tegelijkertijd met een man met een fiets in de tram. Maar hij wordt boos als de conducteur de man met de fiets de tram uitstuurt en valt hem aan. De agressieve reiziger vlucht daarna en wordt gezocht. Er zijn duidelijke beelden van deze man.


Het incident is op zondagavond 3 april om ongeveer 23.20 uur in een tram ter hoogte van het Mathenesserplein. Op beelden is te zien dat de man met de fiets door de conducteur wordt aangesproken. De andere passagier neemt het voor hem op en wil voorkomen dat hij uitstapt. Nadat de man met de fiets dat toch heeft gedaan, komt de agressieve reiziger op de conducteur af.

Deze deinst achteruit en weert zijn belager af, maar hij krijgt toch een klap in zijn gezicht. Uiteindelijk moeten vier omstanders de conducteur ontzetten. De man die wordt gezocht draagt een grijs trainingspak en een zwarte bandana. Wie weet wie hij is?

barbecuebarrel cool