Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Zwolle – Trio steelt Iphones bij Mediamarkt

De vrouw en mannen op de foto stelen op een drukke zaterdagmiddag drie iPhones bij de Mediamarkt in Zwolle. Ze halen de smartphones uit de veiligheidsverpakking en doen die op een andere plek in de winkel in hun jaszak.

Een beveiligingsmedewerker heeft ze door en gaat ze achterna als ze de winkel uitlopen zonder te betalen. De gestolen iPhones zijn dankzij deze medewerker weer terug, maar de winkeldieven wisten te ontkomen. Wie herkent deze vrouw en de deze mannen? Wie weet waar ze nu zijn?

Dit is hun werkwijze:

Ze lopen naar de populaire hoek met de smartphones. Daar pakken de ze drie iPhones met een waarde van meer dan tweeduizend euro. De vrouw met het witte petje haalt de telefoon uit de verpakking en legt de lege doos terug in de stelling. Daarna stopt de man met het witte petje de telefoon in zijn jaszak. De andere man schermt ze af. Op een andere plek in de winkel gaat de telefoon van de man naar de vrouw en dan lopen ze de winkel uit. Een beveiliger vertrouwt het niet en besluit achter de kassa een controle te doen. De drie laten de buit dan achter en gaan er snel vandoor. Wie herkent dit trio? Wie weet waar ze op dit moment zijn?

Boevenvangen_shop
binbin small