Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Wageningen – Inbreeksters stelen modelauto’s

Twee vrouwen breken op klaarlichte dag in. Dit gebeurt in Wageningen aan de Crocusstraat. De inbraak in de woning duurt ongeveer een halfuur. Beide dames slaan hun slag op zondag 1 maart, het is rond 15.00 uur. Een van hen staat op de uitkijk, terwijl de ander de woning overhoop haalt.

Uit de woning zijn onder meer verschillende modelauto’s verdwenen. Die hebben een waarde van enkele honderden euro’s. De inbrekers komen binnen door het inslaan van een ruit van de achterdeur. De politie hoopt dat mensen in Wageningen op 1 maart deze vrouwen rond 15.30 uur in de buurt van de Crocusstraat hebben gezien, hoe ze zich verplaatsten en in welke richting.

Verdachte 1 is de vrouw die steeds even om het hoekje kijkt. Zij is een lichtgetinte vrouw met donker, lang haar. Zij droeg op de middag van de inbraak een bruine lange jas en had steeds een zwarte jas vast.

Verdachte 2 is ook een lichtgetinte vrouw met zwart haar. Zij droeg die dag zwarte kleding en witte sneakers. En opvallend zijn de grijze handschoenen die ze aanhad.

Boevenvangen_shop
binbin small