Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Utrecht – Zakkenrollers gebruiken baby om slachtoffer af te leiden


Een stel met een kinderwagen reist met de trein en heeft hulp nodig bij het uitstappen. Een vrouw assisteert en wordt bestolen van haar telefoon. Het speelde zich af op het centraal station van Utrecht. Het stel met de kinderwagen wil uitstappen maar dat lukt niet echt. Een medereiziger schiet te hulp. Ze tilt de kinderwagen aan één kant op en zet hem op het perron. Op bewakingsbeeld is te zien hoe de man van het stel dan ook uitstapt, om de hulpvaardige vrouw heen loopt en haar telefoon uit haar zak pakt. Het lijkt erop dat het geklungel met de kinderwagen opzet was.


Lift
Als de kinderwagen eenmaal op het perron staat, bedankt het stel de vrouw en ze lopen naar de lift. Het slachtoffer komt er dan achter dat ze haar mobieltje mist. Ze ziet het stel de lift instappen en rent naar ze toe. Het stel zegt niet te weten waar de telefoon is en de vrouw loopt weer weg. Op bewakingsbeeld van de lift is te zien hoe de vrouw van het stel de telefoon dan uit haar schoudertasje haalt.

De man heeft een getinte huid en is ongeveer 1.70 lang. De vrouw heeft een licht getinte huid en is iets kleiner, 1.60m. Zij droeg een panterbroek met pantertrui en ze heeft lang donker haar. De baby in de kinderwagen is een paar maanden oud.
Herken je dit stel? Laat het weten.