Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Utrecht – Vrouw zit in rolstoel na straatroof

Op vrijdag 11 februari wordt een 65-jarige vrouw slachtoffer van een straatroof op de Oudegracht in Utrecht. Ze komt daarbij zo hard ten val, dat ze een scheurtje in haar heup oploopt.

De man op de foto berooft een vrouw van haar tas op de Oudegracht in Utrecht


Harde val
Rond 07:30 uur loopt ze van het station over de Oudegracht richting de Stadhuisbrug. Ze is op weg naar haar werk. Als ze ter hoogte van de Kruidvat loopt wordt ineens haar tas van haar schouder getrokken. Ze valt hard op haar heup en heeft veel pijn. De straatrover gaat er met haar tas vandoor richting de Stadhuisbrug. Omstanders helpen haar en bellen 112. In het ziekenhuis blijkt dat ze een scheurtje in haar heup heeft en dat haar vinger gebroken is. Door het letsel zit ze nu in een rolstoel, herstel kan nog maanden duren.


Bewakingsbeeld
De verdachte is te zien op beelden van cameratoezicht, vóór en ná de beroving. Van de beroving zelf zijn geen bewakingsbeelden.


Signalement
De verdachte is een man rond de 20/25 jaar, ongeveer 1.75/1.80 lang, heeft een licht getinte huid en kort donker krullend haar dat bovenop geblondeerd is. Hij droeg een donkere capuchonjas en donkere broek.

Boevenvangen_shop
binbin small