Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Utrecht – Overvaller Kruidvat meldt zich, wie is handlanger?

Eén verdachte van een overval op een Kruidvatfiliaal aan de Vredenburg in Utrecht is al aangehouden. Hij heeft zich namelijk bij de Rotterdamse politie gemeld. Er bestaat het vermoeden dat ook de andere overvaller een band met Rotterdam heeft. Om die reden worden beelden van deze nog niet aangehouden man getoond in Bureau Rijnmond.
Gewapend met een mes vallen de twee op donderdag 12 januari om ongeveer 18.00 uur het Kruidvatfiliaal binnen. Ze bedreigen de cassière en willen geld. Als ze dat hebben verdwijnen ze.


De aangehouden man geeft zich een dag na de overval aan. Het is een 25-jarige Belgische man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Maar de identiteit van de tweede overvaller is nog onbekend.

Op de camerabeelden is te zien dat de voortvluchtige overvaller een lichte huidskleur heeft en een opvallende neus. Hij heeft een donkerblauwe muts op met een oranje band en de tekst KNIC oftewel de afkorting van basketbalclub New York Nicks.
Verder draagt hij een donkere jas, donkere sneakers, en een donkergroene trainingsbroek, met aan de zijkant een witte streep en op het linkerbovenbeen een wit logo. Wie kan de politie aan de identiteit van deze verdachte helpen?

pet flessen