Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Scheveningen – Man gooit champagnefles op hoofd agent

De politie is nog op zoek naar een man die tijdens de jaarwisseling een champagnefles tegen het hoofd van een ME-agent gooide. Dat gebeurde in de Koppelstokstraat op Scheveningen, waar vlak daarvoor al agenten waren bekogeld met fietsen. Er is bewakingsbeeld van de verdachte.
Rond 0.30 uur in de nieuwjaarsnacht rukt de brandweer uit naar de Koppelstokstraat, waar op straat brandjes zijn gesticht. Ze krijgen daarbij ondersteuning van de politie. Agenten vormen een linie om de brandweer de ruimte te geven. Mensen die aanwezig zijn in de straat gooien vuurwerk en stenen en agenten krijgen fietsen tegen zich aan gegooid. Daarvoor is al een verdachte aangehouden.

Ook de Mobiele Eenheid komt naar de straat en ook één van die agenten raakt gewond. Hij krijgt een champagnefles tegen zijn hoofd gegooid en loopt daarbij een snee in zijn gezicht en een gebroken jukbeen op. Op camerabeelden is te zien hoe de verdachte van een afstandje toekijkt, de fles oppakt en die gooit. De politie wil weten wie die man is. Laat het weten!

pet flessen