Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Rotterdam – Vrouw twee keer mishandeld, verdachte filmt het

Een jonge vrouw met een scooter wordt tweemaal kort na elkaar op straat, vlakbij het centrum, mishandeld door verschillende mannen. Ze loopt een gebroken neus en een breuk in haar oogkas op en verwondingen over haar hele lichaam. Bovendien kampt ze met ernstige psychische klachten. De daders worden verdacht van poging tot doodslag.

De mishandelingen zijn in de nacht van maandag 21 op dinsdag 22 december aan de Diergaardesingel in het Rotterdamse Oude Westen. Om 00.15 uur loopt het slachtoffer daar met haar scooter.

Ze hoort voetstappen achter haar. Een man in een grijs joggingpak slaat haar plotseling met een boksbeugel in haar gezicht. Daarna wordt ze over haar hele lichaam geslagen en geschopt. De mishandelaar verliest daarbij zijn telefoon en de vrouw weet die te bemachtigen.

Ze ziet vervolgens de dader wegrennen richting Coolsestraat en in een zwarte auto stappen, vermoedelijk een Volkswagen. Deze auto is eerder die avond gezien in de Coolsestraat en heeft op de Diergaardesingel op de stoep geparkeerd gestaan.

Als ze na de mishandeling op haar scooter verder rijdt over de Diergaardesingel, komt er een grijze Peugeot 206 naast haar rijden. De jonge bijrijder, die in het zwart is gekleed, spreekt haar aan over de telefoon en stapt uit. Als de vrouw weg wil rijden, trekt de man haar van haar scooter en wordt ze door hem geschopt en geslagen. Hij filmt de mishandeling met zijn telefoon.

Dankzij de verloren telefoon van de andere mishandelaar heeft de politie inmiddels een 25-jarige man aangehouden, maar de chauffeurs van de auto’s en de bijrijder van de Peugeot worden nog gezocht. We laten beelden van laatstgenoemde verdachte zien. Wie herkent hem? Bekijk ook de video:

Boevenvangen_shop
binbin small