Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Rotterdam – Verdachte klant blijkt overvaller


Een medewerkster van een filiaal van drogisterij Trekpleister in het centrum van Rotterdam houdt een klant, die zich verdacht gedraagt, voortdurend in de gaten. Haar argwaan blijkt terecht, want korte tijd later ontpopt de man zich als een overvaller. De man loopt op maandag 17 januari om ongeveer 16.50 uur door de winkel aan het Groenendaal. Het lijkt er op dat hij iets wil stelen. Dat doet hij echter niet, want hij loopt met een aantal artikelen in zijn mandje naar de kassa om af te rekenen.


Op het moment dat de medewerkster de artikelen scant, stapt de man met een groot mes in zijn hand achter de kassa. Hij dwingt de medewerkster de inhoud van twee kassa’s in een door hem meegenomen tas van supermarkt Dirk te stoppen. Als ze dat heeft gedaan wil hij ook nog een aantal flesjes parfum. Vervolgens rent hij weg.
De politie zoekt uiteraard getuigen, maar ook twee personen die aan een motoragent vertellen dat ze kort voor de overval iemand hebben gezien die zich verkleedt bij een school dichtbij het Trekpleisterfiliaal. De politie wil graag met hen praten.

Boevenvangen_shop
binbin small