Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Rotterdam- Overvallers richten wapen op 11-jarig meisje

Twee mannen overvielen donderdagavond 17 september 2020 een woning aan de Doctor de Visserstraat in Rotterdam. Om binnen te komen, bedreigden ze een 11-jarig meisje met een pistool.

Naast het jonge meisje waren er ook twee vrouwen en nog drie andere kinderen aanwezig in de woning.

Twee mannen
Het incident gebeurde toen er rond 22.30 uur werd aangebeld bij het huis van de slachtoffers. Het jonge meisje opende de voordeur en werd direct bedreigd door de twee mannen. Ze duwden haar vervolgens opzij en doorzochten daarna de woning.

Flatscreen-tv
De mannen maakten geld, sieraden, zes paspoorten en een rode iPhone XR buit. Daarnaast namen ze ook een flatscreen-tv mee.
Opvallend is dat de bewoonster de dag voor de overval twee nieuwe tv’s had gekocht. Eén daarvan, een LG Full HD LED-tv van 81 centimeter, zat nog in de verpakking en is door de overvallers meegenomen.

Doos mee op scooter
Op bewakingsbeelden is te zien hoe de verdachten naderhand – met de doos met de tv erin – richting de Abraham Kuyperlaan rennen. Daar zijn ze op een scooter gestapt en richting de Bergselaan gereden. Ook de tv ging naar het lijkt mee op de scooter; de politie hoopt dat iemand dit heeft gezien.

Verdachte 1
Eén van de daders is zo’n 1.80 meter lang, heeft een lichtgetinte huidskleur en sprak accentloos Nederlands. Hij heeft krullend haar en donkere ogen.
Deze man droeg:

lichtgrijs Nike-trainingspak met capuchon
doekje voor zijn gezicht
witte plastic handschoenen.

Verdachte 2
De tweede man is iets kleiner en heeft een donkergetinte huidskleur.
Deze verdachte droeg:

donkerblauw Nike-trainingspak met capuchon
ook een doekje voor zijn gezicht.
Wat opviel is dat hij linksonder een gouden tand had.

Wie heeft tips?

BarrelKing reclame