Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Rotterdam – Moordenaar van Roncherello staat op beeld

De Rotterdamse Roncherello Ellis (20) werd op maandagavond 11 oktober voor de ogen van zijn vrienden neergeschoten, nadat hij samen met hen achter de daders van een beroving aan ging. Zowel de berovers als de schutter staan op beeld.

Die bewuste maandagavond was Roncherello op pad met vrienden. Voordat ze een hapje gingen eten, wilde één van hen nog wat geld pinnen bij een automaat aan de Putsebocht.

Beroofd bij geldautomaat
Op bewakingsbeelden is te zien hoe de jongen, buiten het zicht van zijn vrienden, gaat pinnen. Daar wordt hij beroofd door de inzittenden van een lichtgrijze Skoda Fabia. Ze omsingelen hem, graaien in zijn zakken en delen een klap uit. De mannen gaan er daarna vandoor met zijn geld en telefoon.

Achtervolging door Bloemhof
Daarop zet de vriendengroep de achtervolging in. Ze racen door de Rotterdamse wijk Bloemhof, achter de Skoda Fabia aan. Op de Schiltmanstraat loopt het vreselijk uit de hand: er verschijnt een schutter die meerdere schoten lost op hun auto. Eén van die kogels gaat door het portier aan de passagierskant en raakt Roncherello. Hoewel zijn vrienden hem direct naar het ziekenhuis brengen, is het al te laat. Roncherello overlijdt nog diezelfde avond.

De schutter is naderhand de wijk in gerend. Zijn vlucht is door meerdere camera’s vastgelegd. Op bewakingsbeelden van basisschool De Akkers aan de Jagerslaan is hij voor het laatst gezien. Heeft u deze man gezien of herkent u hem op basis van de beelden? Bekijk de video:

pet flessen