Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Rotterdam – Man geeft kaakslag na aanrijding

Twee kleine aanrijdingen frustreren één van de betrokkenen zo erg dat hij de bestuurder van de andere auto een dubbele kaakbreuk slaat. Het slachtoffer moet een dag later worden geopereerd en de mishandeling kost de zzp’er veel geld. De dader is goed herkenbaar in beeld.


De VW Polo van het 33-jarige slachtoffer wordt op dinsdag 5 september rond 17.00 uur van achteren aangereden door een Toyota Yaris, waarin naast de bestuurder een bijrijder zit. De schade is minimaal en de auto’s rijden de Allegonda Gremmerstraat in om alles te regelen. Daar rijdt de bestuurder van de VW Polo bij het parkeren per ongeluk lichtjes tegen de deur van de Toyota aan. Dit wordt niet echt op prijs gesteld.
Als de mannen uitstappen om de formulieren in te vullen, krijgt het slachtoffer plotseling een vuistslag tegen zijn hoofd van de bijrijder. Het slachtoffer valt en raakt even buiten westen. Daarna is de woede van de dader, die een shirt van Moncler draagt, nog niet bekoeld.
Het slachtoffer probeert met hem een gesprek aan te knopen, maar hij verdwijnt meteen over de Schiedamseweg richting de Spanjaardstraat. In het ziekenhuis blijkt dus dat de mishandelde automobilist zijn kaak aan beide zijden heeft

barbecuebarrel cool