Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Rotterdam – Gezette overvaller bedreigt klanten bij Esso

Niet voor het eerst een overval op het Essotankstation aan de Adriaan Volkerweg in Rotterdam-IJsselmonde. Dit keer bedreigt de dader zowel de medewerker als klanten.

De man loopt op maandagmiddag 13 januari rond 13.30 uur naar de kassa en bedreigt de medewerker met een mes. Nadat hij geld uit de kassalade heeft gepakt loopt hij naar de deur, waar hij ook een klant met een mes bedreigt.

Vervolgens maakt hij met het mes dreigende bewegingen naar een aantal klanten en de medewerker, die de overvaller volgen. Zij zien de dader de Adriaan de Jongstraat en de C.D. Tuinenburgstraat inrennen en daarna vluchten in de richting van de Groene Tuin.

De dader is een jonge man met een vadsig postuur. Hij draagt een donkerblauwe wind/regenjas met capuchon en een horizontale reflecterende band. Zijn gezicht is bedekt en hij heeft een zwarte capuchon op.

Verder heeft hij een blauwkleurige broek aan met emblemen ter hoogte van zijn bovenbenen. Onder de jas is lichtgroene kleding zichtbaar. Het lemmet van het mes is blank en enigszins gebold. Weet u wie het is?