Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Rijswijk – Vrouw (23) wil niet flirten en wordt mishandeld

Een 23-jarige vrouw is door twee mannen mishandeld, terwijl ze op weg was naar haar werk. Ze werd door de twee aangesproken en vroeg hen of ze haar met rust wilden laten. Maar in plaats daarvan kreeg ze klappen en werd ze bekogeld met een flesje water.

De vrouw loopt op vrijdag 14 mei naar haar werk bij de Action in winkelcentrum In de Boogaard in Rijswijk. Ter hoogte van de laad- en losplaats van de Mediamarkt aan de Steenvoordelaan komen twee mannen haar tegemoet lopen. In het voorbijgaan proberen ze te flirten en zeggen ze ‘hé meisje’, maar de vrouw heeft niet door dat ze het tegen haar hebben.

Als de mannen vragen waarom ze zo boos kijkt, vraagt de 23-jarige vrouw of ze haar met rust willen laten. Ze wil doorlopen, maar de twee komen op haar af en slaan haar meerdere keren op haar hoofd. Ook wordt ze geduwd en er wordt een flesje naar haar toe gegooid. Ook proberen ze haar te schoppen.

Ruzie met collega’s gemaakt
Het slachtoffer loopt snel door naar haar werk en vertelt daar haar verhaal. Van haar collega’s bij Action hoort ze dat de twee mannen kort daarvoor al ruzie hadden gemaakt met personeel.

binbin small