Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

‘Porsche van Ihattaren in vlammen opgegaan, politie denkt aan brandstichting’


De auto van Ajacied Mohamed Ihattaren is in de nacht van maandag op dinsdag in Utrecht in vlammen opgegaan, zo schrijft De Telegraaf. De door Ajax gehuurde speler heeft volgens de krant al een langere tijd te maken met bedreigingen uit het criminele milieu.

Volgens De Telegraaf houdt de politie in Utrecht rekening met brandstichting. Het zou niet gaan om de Mercedes van de club die Ajax-spelers krijgen, maar om zijn eigen Porsche Panamera. Rond 03.00 uur dinsdagnacht troffen agenten een auto aan die in brand stond op de Utrechtse Bernadottelaan.

Afwezig bij Ajax
Ihattaren zou al langer te maken hebben met bedreigingen uit het criminele milieu. Zo zouden ‘bepaalde figuren met criminele antecedenten in de omgeving van Ihattaren en zijn familie verkeren’, schrijft De Telegraaf. De Ajacied zelf zou verder niet bij criminele activiteiten betrokken zijn, maar het beeld zou wel zijn dat hij tegen jongens aanschuurt die in de criminaliteit zitten.

De door Ajax gehuurde middenvelder van Juventus ging in de zomer al niet mee op trainingskamp naar Oostenrijk vanwege de dreigingen uit het criminele milieu. Veiligheidsexperts vonden het daarna ook niet verantwoord om hem bij de club te laten verschijnen. Begin augustus keerde Ihattaren weer terug op het trainingsveld van Sportpark de Toekomst.

De Telegraaf schrijft dat de dreiging zou zijn ontstaan nadat Ihattaren een relatie kreeg met influencer Yasmine Driouech. De relatie lekte uit bij de familie van de dame en stuitte op veel weerstand. Afgelopen zondag is het stel getrouwd.