Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Politie schiet bij aanhouding van verdachte steekpartij AH

Voor de steekpartij maandagmiddag in de Albert Heijn aan het 18 Septemberplein in Eindhoven is een verdachte aangehouden. Dat meldt de politie iets na drie uur. Bij de aanhouding werden twee waarschuwingsschoten gelost. Bij de steekpartij raakten twee medewerkers van de winkel gewond. De dader van de steekpartij die iets na halftwee gebeurde, vluchtte daarna de winkel uit. De politie ging direct met veel eenheden op zoek naar hem.

De medewerkers van de supermarkt die gewond raakten, spraken volgens de politie een winkeldief aan. Vervolgens ontstond er een worsteling met de man waarbij de medewerkers werden gestoken. De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. Ze zijn niet-levensbedreigend gewond, liet een politiewoordvoerder snel na de steekpartij weten.

Hoe ernstig beiden er precies aan toe zijn, is niet duidelijk.

Op de fiets gevlucht
De dader vluchtte op een fiets, zo bleek uit een Burgernetbericht dat werd verspreid. De politie waarschuwde daarin zelf geen actie te ondernemen wanneer je de man zou zien.

Mensen die de steekpartij zagen gebeuren, medewerkers en klanten van de winkel, krijgen slachtofferhulp aangeboden wanneer ze daar behoefte aan hebben.

Boevenvangen_shop
binbin small