Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Man steelt uit ambulance

Een 22-jarige Hagenaar is door de politie aangehouden voor de inbraak in een ambulance, zondagavond. De man wordt er ook van verdacht een andere auto te hebben opengebroken. Verder denkt de politie dat hij bij twee huizen wilde toeslaan.
De inbraak in de ambulance was zondagavond rond 23.00 uur op de Sportlaan in Den Haag. Door een zijruitje met een steen in te gooien kon de deur worden ontgrendeld. Een tas met persoonlijke spullen van het ambulancepersoneel werd meegenomen. De andere autokraak en de twee inbraakpogingen waren in het uur daarna op de Van Boetzelaerlaan, de Frankenslag en in de Antonie Duyckstraat. De verdachte werd in de nacht van zondag op maandag gearresteerd. Hij zou hebben toegeslagen tussen 23.00 uur en 0.10 uur.


De politie zegt op zoek te zijn naar mensen die camerabeelden hebben waarop de man is te zien. Tijdens de inbraken droeg hij een blauwe trainingsbroek van het merk Adidas met witte strepen aan de zijkanten, een blauwe jas met bontkraag en zwarte schoenen. De verdachte heeft kort zwart haar.

Boevenvangen_shop
binbin small