Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Hoek van Holland – Zo sluw is deze oplichtster(met audio)

Een 86-jarige bewoner van Flat Zeezicht in Hoek van Holland merkt dat er een vrouw met hem mee naar binnenloopt. Zij kijkt het huisnummer van de man af, als hij een krant uit zijn brievenbus haalt. Bekijk de video hieronder en hoor hoe slim ze de 86-jarige man inpalmt en besteelt.

In de lift vertelt ze dat ze appartementen van mensen ouder dan 75 jaar coronavrij maakt en ze noemt vervolgens het appartementnummer waar ze nu naar toe moet. Niet toevallig het appartement van de bejaarde man. Dus nietsvermoedend laat hij haar binnen.

De vrouw zegt dat de man tijdens de schoonmaakactie in een andere kamer moet gaan zitten. Na een kwartier krijgt de man argwaan, bovendien moet hij naar het toilet. Als hij de kamer uitkomt zegt de vrouw klaar te zijn en vertrekt.

Dan blijkt dat ze 4000 euro aan contant geld en sieraden van zijn overleden vrouw heeft gestolen. In Bureau Rijnmond vertelt de dochter van het slachtoffer wat er is gebeurd. Zij vindt de oplichting extreem laf. De sluwe oplichtster staat op beeld. Bekijk en beluister de video: