Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Gorinchem – Mannen stelen fietsen van echtpaar

Twee mannen slagen er heel snel in om twee elektrische fietsen van het slot te krijgen. Vermoedelijk gebruiken ze een loper. Vervolgens gaan de dieven er met de bijna nieuwe fietsen vandoor. Ze zijn goed herkenbaar gefilmd.

Een echtpaar zet op woensdag 4 augustus tussen 12.00 en 14.00 uur de dure fietsen voor de Hema aan de Gasthuisstraat in Gorinchem op slot. Niet alleen op het fietsslot, maar ook aan elkaar met een kettingslot. Daarna bekijken ze lopend stad en winkels. Als het echtpaar terugkomt zijn de fietsen verdwenen.

Op camerabeelden is te zien dat de blanke dieven heel relaxt te werk gaan. Ze halen de fietsen zonder problemen van de sloten, stappen op en rijden weg. De dieven dragen op deze zomerse dag korte broeken. Hierdoor is te zien dat de man met de donkere pet een tatoeage op zijn rechterkuit heeft.

Verder heeft deze lange en magere man een donkere sweater en een grijze short aan. De andere man heeft een breder postuur en is kleiner. Hij heeft een witte pet op, hij draagt een grijswit T-shirt en een grijze korte broek. Ze lopen op donkere sneakers.

De fietsen zijn van het merk Gazelle. In één van de fietstassen zit die dag een vest van het merk PME, een blauwe spijkerjas en een ANWB fietsrouteboek. Wie herkent de fietsendieven? Bekijk ook de video:

Boevenvangen_shop
binbin small