Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Enschede – Medewerker snackbar heeft groter mes dan overvaller, overvaller druipt af

Hij denkt dat hij met een groot mes een overval kan plegen, maar deze overvaller komt bij een cafetaria in Enschede bedrogen uit.

Een medewerker werkt hem met een groot hakmes de deur uit. De overvaller loopt op donderdag 21 januari rond 18.30 uur de cafetaria binnen. Hij roept om geld, maar de medewerker van de cafetaria loopt weg. Als de overvaller vervolgens tevergeefs probeert de kassa open te krijgen, komt de medewerker terug met een hakmes. Daar schrikt de overvaller zo van, dat hij zonder buit de zaak verlaat. Hij rent in de richting van de Van Riebeekstraat in Enschede. De overvaller heeft een lichte huidskleur en is ongeveer 1.80 meter lang. Hij droeg die avond een dikke blauwe jas met capuchon, Wie herkent hem?

Hij denkt dat hij met een groot mes een overval kan plegen, maar deze overvaller komt bij een cafetaria in Enschede bedrogen uit. Een medewerker werkt hem met een hakmes de deur uit. De overvaller loopt op donderdag 21 januari rond 18.30 uur de cafetaria binnen. Hij roept om geld, maar de medewerker van de cafetaria loopt weg. Als de overvaller vervolgens tevergeefs probeert de kassa open te krijgen, komt de medewerker terug met een hakmes. Daar schrikt de overvaller zo van, dat hij zonder buit de zaak verlaat. Hij rent in de richting van de Van Riebeekstraat in Enschede. De overvaller heeft een lichte huidskleur en is ongeveer 1.80 meter lang. Hij droeg die avond een dikke blauwe jas met capuchon, Wie herkent hem?