Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Eindhoven – Duo mishandelt trio in uitgaangebied

We zijn op zoek naar deze twee geweldplegers op de beelden die op zondag 30 juli drie jongemannen ernstig mishandeld hebben. Dat gebeurde op de kruising Molenveld, Oude Stadsgracht en Het College in Eindhoven.

In de nacht van zaterdag op zondag 30 juli lopen drie jongens terug naar huis. Ze hebben net een leuke avond gehad in de binnenstad van Eindhoven als ze rond 4.00 uur op de Oude Stadsgracht worden aangesproken door twee jongens. Uit het niets delen deze twee ineens trappen en klappen uit. Een van de slachtoffers krijgt zelfs een trap tegen het hoofd en raakt buiten bewustzijn. Daarna volgen er nog meer klappen en trappen. De slachtoffers raken ernstig gewond en moeten naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

De verdachten en hun geweldplegingen staan op beeld. Daarop is ook te zien dat veel omstanders getuige waren van het incident, met hen komt de politie alsnog graag in contact. Evenals met de inzittenden van een blauwe auto, die geparkeerd stond op de Oude Stadsgracht ter hoogte van het Dela gebouw.