Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Ede – Betrapt stel vecht zich naar buiten bij Kruidvat

In Ede worden een man en een vrouw betrapt tijdens het stelen bij een Kruidvatvestiging. Dit gebeurt op 26 mei rond de middag. Elk van het stel loopt met een mandje de drogisterij door en stopt er spullen in. De man heeft zijn mand op een gegeven moment behoorlijk gevuld. Dan bukt de man achter een schap en komt weer overeind om zijn rugzak goed te doen.

De winkeldief loopt naar de uitgang, maar wordt aangesproken. Een medewerker wil graag in de rugzak kijken. Een winkelende vrouw probeert de man tegen te houden door voor hem te gaan staan. Maar de dief duwt haar aan de kant, waardoor de vrouw ten val komt.
De dief rent de winkel uit en de vrouw en de medewerker rennen achter hem aan. De vrouw die met de man in de Kruidvat is probeert de winkel uit te komen, maar ze wordt tegengehouden. Dan is daar opeens de dief weer en hij trekt de vrouw schreeuwend naar buiten. Daarna gooit hij nog wat artikelen richting het Kruidvat-personeel.

Honderden euro’s aan spullen
Het duo weet te ontkomen. De man en de vrouw hebben de winkel voor honderden euro’s gedupeerd.

De politie denkt dat de man ook heeft gestolen in het Overijsselse Holten. Bekijk ook de video. Daarin is goed te zien hoe de winkeldieven opereren. En hoe heldhaftig een getuige zich opstelt.

Het zaaknummer is: 2021235646.

barbecuebarrel cool