Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Drunen – Mannen stelen pijnstillers bij Kruidvat

We zijn op zoek naar twee mannen die op maandagmiddag 15 januari voor enkele honderden euro’s aan pijnstillers stalen uit een Kruidvat filiaal aan de Grotestraat in Drunen.


De mannen komen die middag rond half vier de winkel binnen. Ze stellen met behulp van Google translate vragen aan het personeel en kijken rond. Uiteindelijk stopt één van de mannen voor meer dan 400 euro aan pijnstillers onder en in zijn jas, waarmee hij de winkel weer verlaat. Zijn maat volgt in zijn kielzog en was duidelijk betrokken bij de diefstal. Op de bewakingsbeelden is te zien dat ze samenwerkten, ze waren steeds in elkaars buurt.

Het gaat om een licht getinte man met een okergele muts. Hij droeg een beige/groene jas en een blauwe spijkerbroek met gaten op beide knieën. Deze man heeft opvallende tatoeages op de bovenkant van zijn handen Hij droeg opvallende zwarte sportschoenen met rode neus en opvallende witte vlakken vanaf de zool omhoog richting de wreef. De andere verdachte is een lange licht, getinte man met een lichte spijkerbroek en een jas met capuchon. Het betreft een lichte jas met een donker bovenstuk. Daaronder draagt hij een donkere hoodie. Hij loopt op grijs met zwarte sportschoenen

Wie zijn het?

pet flessen

barbecuebarrel cool