Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Den Haag – Man knijpt 15-jarig meisje in borsten in tram 6

Een meisje van 15 jaar is aangerand door een man, die meerdere keren in een van haar borsten kneep. Dat gebeurde in een tram, waar hij dichtbij haar kwam staan. De verdachte is duidelijk in beeld.

Op camerabeelden is te zien hoe de man bij de halte Monnickendamplein in Den Haag in lijn 6 stapt. Hij gaat eerst zitten, maar staat even later weer op om vervolgens wat door de tram te lopen. Even later stapt het meisje in en zij gaat zitten.


De man komt tijdens de rit vlakbij haar staan en ze merkt dan dat hij haar hand op haar schouder legt. Dat vindt het meisje niet vreemd, omdat er op dat moment wat mensen hem willen passeren in het gangpad, onder wie een vrouw met koffers. De man gaat daarna weer ergens anders staan.

Even later is hij terug en komt opnieuw dichtbij het meisje staan. Over zijn rechterarm heeft hij een vest hangen, waardoor zijn hand niet is te zien. Plotseling voelt het meisje dat er in een van haar borsten wordt geknepen. Dat gebeurt daarna nog een paar keer. Het slachtoffer schrikt zo, dat ze bevriest, begint te huilen en niks durft te zeggen.
Als de tram op het centraal station aankomt, stapt ze snel uit. De man gaat daar ook de tram uit en blijft nog even op het perron hangen, voor hij uit beeld verdwijnt. Het 15-jarige slachtoffer is heel verdrietig over wat haar is overkomen; de aanranding heeft een grote impact gehad.

barbecuebarrel cool