Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Den Haag – Inbrekers slaan slag bij bedrijf

Bij een bedrijf in Den Haag zijn bij een inbraak telefoons, laptops en deurbelcamera’s gestolen. De inbrekers hebben ook de tv en het koffiezetapparaat mee naar buiten gezeuld. De drie verdachten zijn gefilmd door de camera’s in het gebouw.
Het kantoor zit in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Joseph Ledelstraat. In de nacht van 5 op 6 november weten drie mannen het pand binnen te komen. Ze nemen de lift naar boven en komen even later terug met spullen uit één van de bedrijven. Die brengen ze naar buiten.


De politie vermoedt dat ergens in de buurt een auto of busje heeft gestaan om de buit in te leggen, want kort daarna komen de drie met lege handen weer terug. Ze gaan weer naar boven om meer spullen te stelen. Nu nemen ze zelfs het koffiezetapparaat mee. In de hal valt dat nog half uit elkaar. De mannen nemen niet de moeite om alle onderdelen bij elkaar te rapen. Eén van de inbrekers heeft een capuchon op en is nauwelijks in zijn gezicht te zien. De tweede verdachte is wat beter in beeld. Hun handlanger doet geen enkele moeite om zijn gezicht te verbergen. Deze man draagt bovendien opvallende zwarte kleding met een grote witte opdruk van het merk DSquared2.