Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Den Haag eo – Mannen stelen voor 2000 euro bij Kruidvat

Door goed samen te werken is het drie mannen gelukt om voor ruim 2000 euro aan cosmetica te stelen bij het Kruidvat aan de Loosduinse Hoofdstraat in Den Haag. Ze zijn niet alleen in dat filiaal geweest, maar ook bij winkels in Leiden en Zoetermeer, waar ze hetzelfde hebben gedaan. Hun werkwijze is duidelijk te zien op camerabeelden.

Op vrijdag 4 augustus komen twee mannen vlak na elkaar de winkel in Den Haag binnen. Ze doen net of ze niet bij elkaar horen en verspreiden zich door de winkel. Iets daarna komt een derde man binnen, die een grote tas bij zich heeft. Die loopt door naar het schap met cosmetica van het merk L’Oréal.
De twee andere mannen zijn op dat moment op verschillende plekken in de winkel, waar ze de situatie goed kunnen overzien. Ze houden de boel in de gaten, zodat hun handlanger ongestoord kan stelen. De man met de tas stopt die dan ook vol met dure cosmetica.

Als de buit binnen is, loopt de man met de tas al bellend naar buiten. Het alarm gaat niet af op het moment dat hij door de poortjes loopt, omdat de tas waarschijnlijk is geprepareerd. De andere twee mannen doen alsof ze nog een flesje water willen afrekenen, maar lopen uiteindelijk zonder iets te kopen ook naar buiten.
De politie heeft dezelfde mannen ook gezien op beelden van diefstallen bij Kruidvat in Leiden en Zoetermeer en hoopt dat iemand ze herkent, of weet hoe de mannen zich verplaatsen.

kado barrelkings

pet flessen