Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Den Haag – Eigenaar avondwinkel bedreigd met vuurwapen en mes bij overvallen


Twee overvallen op een avondwinkel aan de Oudemansstraat in Den Haag zijn gepleegd door dezelfde man. In november bedreigde hij de eigenaar van supermarkt Bajo met een vuurwapen, in december met een groot mes. In beide gevallen is de overvaller vertrokken met geld uit de kassa.De eigenaar van de winkel staat op woensdag 8 november rond 18.00 uur een sigaret te roken buiten zijn zaak. Hij wordt dan aangesproken door een man, die vraagt of hij sigaretten heeft. Hij krijgt te horen dat de winkel die niet verkoopt en loopt dan door.
Vlak erna is de man weer terug. Binnen vraagt hij opnieuw om sigaretten, maar al snel wordt duidelijk waar hij echt voor komt. De man haalt een vuurwapen tevoorschijn en eist geld. De doodsbange eigenaar probeert de overvaller nog tegen te houden, maar kan niet voorkomen dat hij het geld uit de kassa haalt.
Bijna twee maanden later, het is dan vrijdagavond 29 december iets voor 18.00 uur, is dezelfde man terug om de winkel opnieuw te overvallen. Deze keer heeft hij een groot mes bij zich en doet hij opnieuw een greep in de kassa.
De eigenaar vlucht naar buiten en ziet daardoor dat de overvaller vlucht op een grijze scooter, in de richting van station Hollands Spoor.

De man die de politie zoekt lijkt tussen de 30 en 40 jaar oud en is zo’n 1,80 meter lang. Hij heeft een gezet postuur, een lichte baardgroei en een zwarte snor. Die baard en snor kunnen er op dit moment natuurlijk af zijn.
Hij draagt een donkere halflange jas tot over de heupen met een grote capuchon, met daaronder een blauwe spijkerbroek. Zijn zwarte schoenen met witte strepen zijn van het merk Adidas. Bij de tweede overval heeft de man een helm van het merk BEON op. Die is zwart met twee dunne rode strepen en heeft een transparant vizier.

pet flessen

binbin small