Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Capelle – Man steekt honderden banden lek

Een bandenprikker zorgt voor veel beroering onder autobezitters in de Krimpenerwaard en Capelle aan den IJssel.. Inmiddels heeft hij honderden banden lek geprikt met een scherp voorwerp. Dit betekent extra overlast en een aanmerkelijke kostenpost voor de eigenaren.


Volgens de politie is de bandenprikker op 17 november begonnen met zijn activiteiten in Krimpen aan de Lek, nadat hij in die plaats om 9.10 uur een fiets steelt op het erf van een boer. Daarna is hij actief in Bergambacht, Ammerstol en Lekkerkerk. Op 19 en 20 november steekt hij in Capelle aan den IJssel banden lek. Zijn meest recente acties zijn in de vroege ochtend van 24 november aan de Bermweg, de Merellaan en de omgeving van de Slotlaan ook in Capelle.

Inmiddels zijn er 120 aangiftes uit de Krimpenerwaard binnen. De man draagt een donkerblauwe bubbelcoat en hij heeft een bijzonder loopje. Omdat hij vermoedelijk een scherp voorwerp bij zich heeft worden bewoners geadviseerd hem niet zelf te benaderen, maar direct de politie te bellen. Hebt u aanvullende camerabeelden? Geef het door aan de politie. Ook als u de dader herkent van de beelden.