Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Amsterdam – Overvaller met taser weggejaagd met stoel

Op zondag 6 juni is een afhaalrestaurant om 18.30 uur op de Roelof Hartstraat overvallen door een nog onbekende man. Drie medewerkers waren druk bezig met alle bestellingen van die avond, als precies om 18.30 een man met versnelde pas de zaak komt binnen gelopen. Bij de toonbank haalt hij een stroomstootwapen tevoorschijn. Hij zegt in het engels dat hij geld wil zien.

De medewerkers laten dit niet zomaar gebeuren. Eén van hen heeft een stoel gepakt en houdt deze voor zich. Dan gooit hij de stoel over de toonbank in de richting van de verdachte, waarna de verdachte direct een paar stappen achteruit doet. Als de verdachte nog een keer een stoel naar zich toe gegooid krijgt, verlaat hij de takeaway en rent hij, zonder buit, weg.

Signalement
Op beelden is te zien dat deze man een slank postuur heeft en een blauw mondkapje, een zwarte hoodie, een blauwe joggingbroek en zwarte sneakers draagt.

Bij deze poging overval is niets buitgemaakt en gelukkig ook niemand gewond geraakt. Toch kan een taser ontzettend gevaarlijk zijn.

Zaaknummer:
202111545

pet flessen