Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

10 duizend euro aan sigaretten gestolen bij overval op darkstore


Een darkstore aan het Zeeburgerpad in Amsterdam Oost is vannacht door drie gewapende mannen overvallen. Het trio nam sloffen sigaretten mee ter waarde van zo’n 10.000 euro. Tijdens de overval waren er vijf medewerkers in het pand aanwezig, niemand raakte gewond. Dat meldt AT5.

Rond 04.35 uur vannacht drong het drietal met bivakmutsen over hun hoofd en in het bezit van een mes een vuurwapen het magazijn binnen. In het magazijn waren vier medewerkers en een beveiliger aanwezig.

Vervolgens werden er een aantal tassen sloffen sigaretten gevuld. Daarna ging het drietal op een gereedstaande scooter er vandoor richting de Zeeburgerdijk. Het is nog onbekend of het drietal door de politie is aangehouden. De politie heeft videobeelden van de bewakingscamera’s laten veiligstellen en de bewaker is meegegaan om een verklaring af te leggen.

Het is niet de eerste keer dat het magazijn doelwit was van een overval. Begin februari van dit jaar drongen er ook meerdere overvallers met een vuurwapen het magazijn binnen. De overvallers gingen er ook toen met de buit vandoor op scooters.

plantenbak

pet flessen