Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Rotterdam – Man schiet na feest in Maassilo

Een schietincident bij uitgaansgelegenheid Maassilo in Rotterdam-Zuid. Juist op een moment dat iedereen de danceclub verlaat. Niemand raakt gewond. De dader is nog niet aangehouden, maar hij is wel gefilmd. Wie herkent de man?


Zondagochtend 21 mei sluit omstreeks 6.00 uur de Maassilo aan de Maashaven ZZ. Op dat moment escaleert buiten op straat een ruzie, die volgens getuigen binnen is begonnen. Een man trekt plotseling een vuurwapen en schiet tweemaal op de grond. De afgeketste kogels raken gelukkig geen omstanders.
Daarna rent hij weg richting de Putselaan en Sint Andriesstraat. Een zoektocht van de politie naar de dader levert geen resultaat op. Op de beelden is te zien dat de schietende man een donkere huidskleur heeft. Hij draagt die nacht een zwart Adidas T-shirt met witte strepen op de mouw. Zijn groene bodywarmer laat hij tijdens zijn vlucht achter.

De politie is nog op zoek naar getuigen van de ruzie en het schietincident, die nog niet met hen hebben gesproken. Bovendien zijn aanvullende camerabeelden welkom. Ook van de omgeving Putselaan/Sint Andriesstraat. Hebt u die of weet u meer? Neem contact op.

barbecuebarrel cool