Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Rotterdam – Inbreker poept op plaats delict

De politie doet tijdens het onderzoek naar een inbraak en diefstal een bijzondere ontdekking. De dader heeft tijdens zijn strooptocht even gepauzeerd om te poepen.

De licht getinte man met hoge nood is op donderdagavond 21 januari omstreeks 22.00 uur in een fietsenstalling en een garagebox van een appartementencomplex aan de Rotterdamse Oostmaaslaan, op zoek naar een buit.

Uiteindelijk steelt hij een dure blauwe/grijze Koga Miyata en neemt hij uit een garagebox gereedschap en enkele Seiko- horloges mee. De totale waarde wordt geschat op ruim 5000 euro. Bovendien hebben de uurwerken ook een emotionele waarde omdat ze speciaal voor de gedupeerde eigenaar zijn gemaakt.

Op de beelden is te zien dat de man een normaal postuur heeft en donker haar. Hij draagt een donkerblauwe gewatteerde jas met capuchon, een grijze hoody, een donkerblauwe spijkerbroek met scheuren en witte sneakers met zwarte en rode details. Wie herkent hem en wie heeft wellicht onderdelen van de buit te koop aangeboden gekregen?