Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Man in zijn been geschoten bij Jumbo Tilburg

Een man is zondagavond rond kwart voor zeven in zijn been geschoten op het Bart van Peltplein in Tilburg. Dit gebeurde op de parkeerplaats van het Jumbo-filiaal dat daar is gevestigd. De politie heeft de omgeving afgezet en doet onderzoek, meldt Omroep Brabant.

Het slachtoffer werd in eerste instantie niet op het Bart van Peltplein gevonden, maar honderden meters verderop: op de kruising van de Ringbaan Noord en de Maasstraat. Hoe de man daar terecht gekomen is, is een raadsel. Het slachtoffer is daar in een ambulance gelegd en vervolgens meegenomen naar het ziekenhuis.

Mes gevonden
De dader of daders gingen er vanaf de plek van de schietpartij, snel vandoor in een auto. Aanvankelijk werd gedacht dat het om een donkere auto ging, maar dat is niet helemaal zeker. Ieder spoor ontbreekt nog. Ondertussen is de parkeerplaats van de Jumbowinkel afgezet. Op de parkeerplaats is tijdens het onderzoek een mes gevonden.

Er waren zondagavond veel mensen boodschappen aan het doen in de supermarkt. De politie heeft daar dan ook veel klanten gesproken die mogelijk wat hebben gezien. Ook worden er camerabeelden bekeken.

barbecuebarrel cool