Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Altforst-Man betrapt dieven en wordt mishandeld

We laten beelden zien van een diefstal van gereedschap in Altforst. De dieven houden er geen rekening mee dat de bewoner thuis is en ze worden betrapt. Er ontstaat een worsteling. De diefstal van gereedschap is op 8 augustus vorig jaar. Een bus rijdt een erf op aan de Heppertsestraat. Het is ongeveer 14.00 uur.

Terwijl de bestuurder van de wagen, het blijkt om een gehuurde bus te gaan, achter het stuur blijft zitten, stapt de bijrijder uit. Hij bemachtigt meerdere kettingzagen, een bosmaaier en een bladblazer. Maar dan meldt de bewoner zich. De gereedschappendief grijpt hem bij de keel en duwt hem in de bosjes. De dief springt daarna in de wagen en het duo smeert ‘m.

Het busje is de daaropvolgende nacht gezien bij een inbraak in de Woerdsestraat, ook in Altforst. Daar verdween voor honderden euro’s aan koper.

De politie weet inmiddels uit getuigenverklaringen dat de bus is gehuurd. Helaas hebben agenten nog niet de identiteit van de inzittenden kunnen achterhalen.

Wie de man herkent die op het erf rondliep, wordt verzocht zich te melden. Verder zoekt de politie contact met mensen die tuingereedschap aangeboden hebben gekregen.