Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Winschoten – Jongens proberen pand te beschieten

Met een vuurwapen proberen twee jonge verdachten op donderdag 13 juli rond 06:10 uur een pand aan het marktplein in Winschoten te beschieten. Het lukt ze niet om het wapen af te vuren en het tweetal loopt weg met het vuurwapen richting het kermisterrein.
We hebben ook bewegende beelden van de twee verdachten op het Marktplein in Winschoten. Op de beelden is te zien hoe één van de jongens een vuurwapen met beide handen vasthoud en deze richt op het pand. De andere jongen heeft een telefoon vast en filmt. Het wapen lijkt te weigeren en beide jongens buigen zich over het vuurwapen. Als ook een tweede poging mislukt, loopt het tweetal weg richting de kermis op het marktplein. Herkent u de jongens op deze beelden? Neem dan contact op met de Opsporingstiplijn via 0800-6070.

Omschrijving
Er zijn duidelijke beelden van de twee verdachten, die gefilmd worden terwijl ze het vuurwapen op een pand aan het Marktplein richten. We delen daarbij het volgende signalement van de twee verdachten:

Verdachte 1:

Jonge jongen
Zwarte trainingsbroek en zwarte jas van The North Face
Lichte muts met daarover de capuchon van zijn jas
Opvallend grote schoenmaat
Verdachte 2:

Jonge jongen
Grijze spijkerbroek
Zwarte jas, vermoedelijk van het merk Stone Island
Zwarte schoenen, vermoedelijk van het merk Balenciaga.
Zwarte pet en zwarte bivakmuts of doek voor het hoofd


Dit incident maakt mogelijk deel uit van een reeks incidenten die sinds begin juli plaats hebben gevonden in Winschoten Oude Pekela. Daarvan zijn ook beelden beschikbaar. De politie heeft al deze zaken met prioriteit in onderzoek en sluit niet uit dat er meerdere beelden gepubliceerd worden.

barbecuebarrel cool