Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Verdachte dodelijke schietpartij aangehouden in vliegtuig

Er is een verdachte aangehouden voor het doodschieten van de 24-jarige Ibrahim, die op de Orlandostraat in Den Haag werd neergeschoten. De 22-jarige verdachte werd op Schiphol in een vliegtuig, dat op het punt stond te vertrekken, aangehouden.
De politie kan niet vertellen waar het vliegtuig van de verdachte naartoe zou vliegen. ‘Dat hebben we nog niet bevestigd gekregen’, meldt een woordvoerder. Volgens de politie zit de 22-jarige verdachte inmiddels in volledige beperking, wat inhoudt dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat.
Ibrahim werd maandagavond op de kruising met de Laan van Wateringse Veld neergeschoten. Volgens een buurtbewoner waren er vijf knallen te horen. De afgevuurde kogels werden het 24-jarige slachtoffer fataal. Er zou vanuit een auto zijn geschoten.
Ruzie met een jeugdvriend
In de Orlandostraat was het dinsdagochtend druk met familie en vrienden die de ouders van de doodgeschoten jongeman komen condoleren. ‘Zijn moeder is er helemaal kapot van’, zegt een vriendin, ‘ze zit met pijn, met rouw, en we hebben geen idee waarom.’ Volgens een neef zou het slachtoffer ruzie hebben gehad met een jeugdvriend. Ze zouden al eens met zijn tweeën op de vuist zijn geweest.
De politie roept daarnaast op om camerabeelden te delen met de politie, en roept getuigen op die iets hebben gezien zich te melden. ‘Dat kan ons weer verder helpen in het onderzoek.’

pet flessen

barbecuebarrel cool