Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Utrecht – Man steelt voor 25 duizend euro aan laptops


Een dief loopt op vrijdag 20 oktober, om 18:30u, een supermarkt binnen gelegen aan de Archimedeslaan in Utrecht. Nog geen twintig minuten later vertrekt de man met een doos met tientallen laptops erin. De man staat op beeld en wij willen graag weten wie hij is?


Op maandag 23 oktober komt een medewerker bij de manager die aangeeft dat de ruimte (waar de laptops stonden) er anders uitziet. De manager bekijkt daarop de beelden terug van vrijdag 20 oktober. Een onbekende man loopt de supermarkt binnen met een schroevendraaien en weet zich zo toegang te verschaffen tot het pand. De man loopt vervolgens naar de vijfde verdieping waar een ruimte is waar dozen staan met laptops erin. De man besluit een kar te pakken en begint daarop de dozen te stapelen.

Als de man weer beneden is zet hij één doos achter de deur zodat die niet dicht kan vallen. Dan pakt de man de andere doos en schopt hij de doos, die de deur openhoudt, weg. De deur valt dicht, de man is uit het zicht en weet zo voor meer dan €25.000 mee te nemen aan laptops. Helaas voor de man zijn er camerabeelden waar hij op staat. We willen graag weten wie deze man is of waar hij verblijft.

pet flessen

kado barrelkings