Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Utrecht – Man breekt neus bij zware mishandeling op woonboulevard

Eind augustus wordt een 37-jarige man slachtoffer van een ernstige mishandeling aan de Hollantlaan in Utrecht. De man raakt daarbij gewond aan zijn gezicht en breekt zijn neus.
Parkeerplaats
De 37-jarige man, afkomstig uit Gouda, stapt op dinsdagmiddag 29 augustus op een parkeerplaats aan de woonboulevard uit zijn auto. Op hetzelfde moment stappen er twee mannen uit een zwarte Peugeot die aan komt rijden. Die twee mannen spreken de 37-jarige Gouwenaar aan en beschuldigen hem dat hij iemand zou hebben lastiggevallen. De man uit Gouda heeft geen idee waar ze het over hebben.


Scooter
Tijdens de woordenwisseling tussen de mannen komt er een scooter met nog twee mannen aangereden. De man die achterop de scooter zit, stapt af en slaat uit het niets de 37-jarige man vol op zijn gezicht. Daarna deelt hij nog een klap uit, waardoor het slachtoffer ook zijn evenwicht verliest. De scooterbestuurder probeert de boel te sussen, maar het slachtoffer moet ook nog een trap incasseren van de bijrijder van de Peugeot. Daarna vluchten de mannen weg.

Letsel
Een medewerker van een winkel bij de parkeerplaats ziet wat er is gebeurd en vangt het slachtoffer op. De 37-jarige man is erg duizelig, zit onder het bloed en heeft last van geheugenverlies. Hij hoeft niet mee met de ambulance, maar hij moet wel naar de huisartsenpost voor zijn verwondingen. Hij blijkt een gebroken neus te hebben.

barbecuebarrel cool