Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Utrecht – 75-jarige vrouw tijdens haar slaap bestolen

Een man weet in de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 juni een huis aan de Magdalenastraat binnen te dringen. Hij steelt onder andere een kostbare en dierbare trouwring en de auto van de bewoonster.
Op de bewuste zaterdagavond gaat de 75-jarige bewoonster van het huis rond 22:30 uur naar bed. Bewakingscamera’s voor het huis registreren in die nacht een man die meerdere keren de woning binnensluipt. Hierbij steelt hij veel spullen van de 75-jarige vrouw, waaronder de fiets, auto, betaalpassen en dierbare sieraden.Van het ongewenste bezoek heeft het slachtoffer niets meegekregen. Zij ligt de hele nacht nietsvermoedend te slapen. Zodra ze rond 06:00 uur wakker wordt van het geblaf van haar hond, merkt ze gelijk dat er iets niet in de haak is.
Ik zag de badkamerdeur openstaan, met allemaal laatjes die open waren. Daarna zag ik aan de voorkant dat mijn auto weg was.

Tankstation
De dief wordt in de nacht van het voorval ook gefilmd bij een tankstation aan het 24 Oktoberplein, ongeveer 4 kilometer van het huis van de 75-jarige vrouw vandaan. Hier komt hij aan op de gestolen fiets, en koopt hij met de gestolen passen onder andere sigaretten. Op een parkeerterrein in de buurt van het 24 Oktoberplein is de auto van het slachtoffer weer teruggevonden, maar van de fiets is nog altijd geen spoor.


pet flessen