Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Spijkenisse – Man in groen Adidas-trainingspak plundert rekening

Dit keer trapt een 80-jarige inwoner van Wijchen, vlakbij Nijmegen, in een babbeltruc. De vrouw wordt op vrijdagavond 15 september gebeld door een zogenaamde bankmedewerker, Hij beweert dat er door een virus in het systeem 2500 euro van haar bankrekening is verdwenen.


Hij houdt haar maar liefst vijf uur aan de lijn. Ondertussen komt een andere man haar bankpas, pincode en sieraden ophalen. Daarna wordt er op zondag 17 september om 1.00 uur bij een Geldmaat aan de Oude Watering in Rotterdam-Beverwaard met de pas gepind.
Later die dag om 19.34 uur wordt er met de pas betaald bij supermarkt Plus in winkelcentrum Akkerhof in Spijkenisse. En zeven minuten later wordt de bankpas gebruikt bij het Shell tankstation op de hoek van de Heemraadlaan en Baljuwlaan, ook in Spijkenisse. In totaal verliest de vrouw door die transacties bijna 900 euro.

Bij de Geldmaat heeft de pinner zijn gezicht goed afgeschermd. Maar in Spijkenisse plundert tweemaal dezelfde man de bankrekening van de bejaarde. Hij draagt een groen Adidas trainingspak. Wie herkent deze verdachte?

barbecuebarrel cool