Boevenvangen.nl

Boevenvangen.nl

Rozenburg – Vrouw achtervolgd en bedreigd met mes

Een jonge vrouw beleeft een hachelijk moment als ze ’s avonds vanaf haar werkplek naar haar woning in Rotterdam-Rozenburg loopt. Een man achtervolgt haar. Hij pakt haar vast en bedreigt haar met een mes. Nadat een auto met inzittenden toeterend stopt, gaat de verdachte ervandoor. De vrouw raakt lichtgewond en ze is uiteraard enorm geschrokken.


Op zaterdagavond 29 april om circa 22:15 uur loopt het 19-jarige slachtoffer vanaf restaurant La Caleta aan het Raadhuisplein naar huis. Ter hoogte van de Albert Heijn aan de Molenweg loopt een man haar tegemoet. In de Rozenstraat keert de man om en achtervolgt hij de vrouw op de Beukenlaan. Als zij haar pas versnelt, doet de achtervolger dat ook.
Bij het licht van een lantaarnpaal draait ze zich plotseling om en dan komt de achtervolger met een mes in zijn hand op haar af. Ze wil weglopen maar de man slaat een arm om haar heen. De vrouw slaagt er echter in het mes te bemachtigen en roept continu om hulp. Op dat moment rijdt de auto voorbij. De verdachte schrikt van het getoeter en als de inzittenden uitstappen, vlucht hij richting de Abelenlaan.
De verdachte is tussen de 1 meter 75 en 1 meter 80 lang en heeft donker haar en donkere ogen. Verder heeft hij een beginnend baardje. De man draagt die avond een zwarte bodywarmer en daaronder een geelachtige trui met een camouflageprint. Verder heeft hij een muts op en een donkere broek aan. Wie weet wie hij is?

barbecuebarrel cool